Konceptudvikling og samarbejde

Som samarbejds- og sparringspartner er det Kaas Staalbyg A/S´s fornemmeste opgave at levere stærke løsninger, der løfter dit byggeri. Vi tænker alle projekter igennem og sørger for, at de er bygbare. Læs mere under teknisk sparringspartner. Ved at sikre, at projekter er bygbare langt før det første spadestik tages, er Kaas Staalbyg A/S med til at spare dig for både tid og penge.

For at opnå den bedste byggeproces, er det derfor vigtigt at inddrage Kaas Staalbyg A/S tidligt i processen Det giver en effektiv og tryg byggeproces, hvor den ønskede rådgivning på tværs af roller og fagligheder opnås. For os er det vigtigt at optimere, hvordan hver faggruppe gør arbejdet lettere for den næste i rækken, da dette minimerer fejl. 

Bedre overblik over projektets risici, pris og bygbarhed er alle resultater af en tidlig involvering af Kaas Staalbyg A/S. 

Den tidligere involvering af Kaas Staalbyg A/S betyder, at vi allerede involveres efter, at den bygning, der skal bygges, er tegnet, og en retning for materialevalget er udstukket. Kaas Staalbyg A/S taler herefter mere præcise materialeløsninger igennem med dig som hovedentreprenør og kommer med de første 3D udkast til, hvordan projektet kan komme til at se ud og med hvilke materialer. 

Vor kernekompetence er løsninger med stål, men vi indeholder gerne andre materialer, ydelser og leverancer. Til eksempel: åse, beklædning til tag og facade, indskudt dæk mv. 

I tæt samarbejde med dig som hovedentreprenør er det er vores fornemmeste opgave at levere stærke løsninger, der løfter dit byggeri. Det giver et godt styrkeforhold. Kontakt os for at hører nærmere.