Om os

Kaas Staalbyg A/S er din samarbejds- og sparringspartner, når stærke stålløsninger indenfor byggeri og konstruktioner skal konceptudvikles. Med base i Nordjylland har vi siden 1975 været en aktiv og seriøs samarbejdspartner for en lang række aktører i byggeindustrien – herunder bygherrer, håndværkere og ingeniører.

I dag er vi ca. 30 medarbejdere, alle på vores lokation i Kaas. Vi har gode og sunde jyske værdier, og er stolte af at have skabt en god arbejdsplads og mange stærke kunderelationer. 

Vi er specialiserede indenfor en række områder: Bærende stålkonstruktioner, specialløsninger i stål samt biofyr.

Vi deltager også rigtig gerne som partner eller leverandør til stål-entrepriser og har erfaring med større projekter. Vores rådgivning og produkter har blandt andet omfattet altaner, værn, trapper, svalegange, cykelstativer, orangerier, åse, tag og terrassemøbler. 

For os giver en tidlig involvering i projekterne de bedste og mest optimale løsninger for alle parter. Med viden og kompetence sikrer vi udvikling af gode bygbare løsninger og optimerer projektet i samarbejde med dig og din rådgiver. Tidlig afstemning af den bedste løsning sikrer kvalitet og fremdrift, da alt er afklaret tidligt. Dette kan med fordel gøres i en partnermodel, hvor vi committer os tidligt i processen.

Vi påtager os gerne den samlede ydelse i forhold til stål, således at du kun har én stålpartner i projektsamarbejdet.